Hozzávalók:
- 2 tojássárgája
- 1 EK porcukor
- 150ml tej
- 1/2 KK vanília aroma
- 150ml habtejszín
- 140gr málna (friss vagy fagyasztott)
- 3 friss mentalevél
Felverjük a tojássáráját a cukorral úgy, hogy kifakuljon, majd hozzáadjuk a tejet a vaníliát és a tejszínt. Finom szűrőn átszűrjük, és poharakba öntjük.
Párolóedényben 15 percig pároljuk.
Akinek nincs ilyen párolóedénye, az úgy csinálja, hogy enged egy tepsibe vizet, és abba belerakja a poharakat, amibe a krémet töltötte, be a sütőbe 15 percre.
A málnát összekeverjük 1EK cukorral, robotgépben pürésítjük, finom szűrőn átszűrjük, és a kihűlt vaniliasodóra csurgatjuk. Mentával diszítjük
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése